Coaching & Workshops

Ontwikkeling van organisatie en medewerkers is een structureel onderwerp op de agenda. Vanuit een brede bedrijfskundige ervaring en kennis van diverse tools, is Maximind een partner voor zowel individuele als teamontwikkeling. Met diepgaande interesse in mensen en een gave voor het op humorvolle wijze in beweging brengen van deelnemers.

Coaching

Veranderen is een weerbarstig principe, zelfs als de noodzaak als een paal boven water staat.

Soms is een vriendelijk duwtje in de rug nodig om tot inzicht en actie te komen. Maximind biedt individuele, gecertificeerde Co-Active® coachingtrajecten. Dit zijn relatief korte trajecten van 3-5 sessies, waarin coach en coachee intensief samenwerken om ambities en belangrijke waarden te verwoorden, belemmerende patronen te doorbreken en talenten te (h)erkennen en in te zetten. Er wordt respectvol, maar direct en met humor gecommuniceerd en geconfronteerd. Impact en plezier gegarandeerd!

Workshops

Maximind verzorgt workshops voor organisaties die hun medewerkers en/of management op een impactvolle, plezierige manier in beweging willen krijgen. Dynamiek en positieve energie staan hoog in het vaandel. De doelstellingen van deze workshops verschillen, maar er is altijd sprake van een veranderbehoefte en een teambuilding activiteit. Denk aan samenvoegen van organisaties/afdelingen, aanscherpen van missie & visie statement of het  ‘doorvoelen’ van kernwaarden