Search & Selection

Search

Maximind ondersteunt de zoektocht naar marketing en sales professionals, die qua kennis, ervaring en persoonlijkheid optimaal aansluiten bij de behoefte van de opdrachtgever. De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Een win-win situatie, die lange termijn potentie heeft.
Dit vraagt om diepgaande interesse in mens en materie. Voelbare, persoonlijke aandacht voor zowel klant als kandidaat. Deze persoonlijke aandacht wordt door opdrachtgevers vaak genoemd als onderscheidend kenmerk. ‘Maximind presenteert altijd goede kandidaten en schuift geen CV’s’.

Maximind is sinds 2008 gespecialiseerd in de werving & selectie van (vaste) commerciële functies binnen FMCG en retail. Denk hierbij aan functies als Brand Manager, Marketing Manager, Trade Marketeer, Business Insights Manager, Accountmanager, Sales Manager en Category Manager. We werken regelmatige voor dezelfde opdrachtgevers, waardoor we als waardevolle gesprekspartner worden beschouwd bij search en ontwikkeling van medewerkers.

In geval er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning, wordt de klant in contact gebracht met zakelijke partner Marije Lamb. Zij bemiddelt uitsluitend ervaren interim professionals binnen hetzelfde domein. Meer informatie over onze samenwerking is te vinden op www.recruit4result.nl.

Selectie assessments

Ieder mens is de beste versie van zichzelf in een omgeving, die passend en stimulerend is. Competenties van kandidaten kunnen deels uit een CV en interview worden gefilterd door een recruiter met mensenkennis en branche-ervaring.  Een assessment voegt informatie toe over cognitieve capaciteiten, drijfveren en persoonlijke eigenschappen, waardoor een completer beeld ontstaat van de (potentiële) medewerker.

Indien een selectie assessment deel uitmaakt van een wervingsprocedure, biedt Maximind een langere garantie op de match, inclusief inwerk- en ontwikkeladvies. Maximind heeft ruime ervaring in het afnemen van assessments en is gecertificeerd voor het gebruiken van ixly en BrainCompass testen.